Най-големият сайт за видео споделяне у нас – Vbox7.com, вече има свое мобилно приложение. За първи път в България потребителите ще могат да  записват и качват собствено видео бързо и лесно, от всяко място през мобилно устройство. Единственото условие за това е да бъдат регистрирани в платформата и да използват своя личен профил.

От тази седмица едни от най-посещаваните и популярни категории като „Избор на редактора”, „Топ 40”, „Топ 40 авторски” и „Топ 40 БГ музика” ще бъдат с онлайн потребителите навсякъде. Приложението е налично за мобилни устройства с операционна система Android, както и за устройства със система iOS и е напълно безплатно.

Достъпни за гласуване, споделяне и коментари ще бъдат всички видеа на Vbox7.com, като бърз и лесен е и достъпът до тематични категории като „Авто и спорт”, „Новини” и „Смях”. Изчистен дизайн, както и удобна навигация са част от предимствата на новия продукт. От екипа на Vbox7 обещават, че посетителите на сайта и потребителите на приложението ще бъдат все по-плътно въвлечени в съдържанието занапред, а тепърва за тях предстоят още изненади и предизвикателства.

Факти за Vbox7.com:
• Средно 4 милиона гледания събират видеата във Vbox7.com на ден, както и средно цели 120 милиона гледания на месец
• Регистрираните потребители във Vbox7.com към момента са над 1 милион, a уникалните потребители за месец януари са били близо 2 милиона
• Първото екслузивно Vbox7.com онлайн риалити е „Класици” с водещ Даниел Петканов, а стартът му е през  2013. Епизодите му до този момент са събрали над 1,5 милиона гледания;