Любимата китара на Брус Спрингстийн и написан на ръка от него списък с песните за концерт ще бъдат включени в посветена на него изложба в Музея на наградите "Грами" в Лос Анджелис, съобщи Асошиейтед прес.
Изложбата "Брус Спрингстийн на живо!" ще бъде открита  Музея на наградите "Грами" на 15 октомври. Тя ще продължи до 2 април. В нея ще бъдат показани сценични костюми, инструменти записи от изпълнения на живо на "И стрийт бенд", интервюта. 
В изложбата е включен и саксофон на покойния Кларънс Клемънс, свирил със Спрингстийн 40 години. Наследил го е племенникът му Джейк Клемънс, който е най-новото попълнение в "И стрийт бенд" от 2012 г. и свири на него. 
Изложбата е организирана в партньорство с Архива на Брус Спрингстийн и Центъра за американска музика в университета в Монмаут. 
 "От първото му шоу като пътуващ музикант в "Трубадур" през 1973 г. досега Брус е изнесъл над 100 концерта в района на Лос Анджелис и е развълнувал милиони фенове с наелектризиращите си изпълнения - каза Айлин Чапман, съвместен куратор на изложбата и директор на архива на музиканта. "Тази богата изложба осигурява възможност на феновете да надникнат зад завесата и да преживеят вълнуващо пътешествие назад във времето".