Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в област Търговище за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври, съобщиха от пресцентъра на местната партия. 
Документите бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, водача на коалиция ГЕРБ-СДС за Търговище Теменужка Петкова и Константин Манев, втори в листата.
"Отново ни предстоят избори и отново ще се борим за доверието на нашите избиратели с отбор, съставен от млади хора, от доказани експерти, от можещи професионалисти, с които да работим заедно за поетите ангажименти", заяви водачът на листата на ГЕРБ - СДС за Търговище Теменужка Петкова.
Следващите в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Търговище са:
2. Константин Манев -  инженер-технолог, член на ГЕРБ от 2007 г., управител на дружество в сферата на селското стопанство. 
3. Никола Джамбазов, археолог по образование, член на ГЕРБ- Попово от 2009 година.
4. Представителят на коалиционните партньори на ГЕРБ - СДС - д-р Явор Александров, ортопед, областен председател на СДС за област Търговище.
5.  Бахтишен Ниязиева, медицинска сестра в Спешно отделение на МБАЛ-Омуртаг.
6.  Нейко Нейков, икономист по образование, член на ГЕРБ-Търговище от 2009 г.
7. Мария Николова, икономист по образование, общински съветник в Общински съвет-Търговище, член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ.
8.  Борис Димитров, треньор по спортна стрелба, член на ГЕРБ от 2007 г.
Ръководството на ГЕРБ -Търговище пожела успех на кандидатите в листата и победа на предстоящите парламентарни избори 2 октомври.