В град Левски от днес започват традиционните панаирни дни. Подготвена е богата празнична програма, която включва национален кулинарен фестивал, фермерски пазар и концерти, съобщават от общинската управа.
Началото на панаирните дни ще бъде дадено с концерт на Силвия Кацарова тази вечер от 20:00 часа на откритата сцена пред сградата на Общината. 
През утрешния ден ще се състои третото издание на фестивала "Пълнената чушка - най-вкусната левченска традиция". По време на феста ще бъдат определени победителите в три конкурсни категории - "Пазители на традицията", "Кулинарно вдъхновение" и "Чушката – царицата на есента". Председател на журито, което ще оценява представените вкусни изкушения, отново ще бъде Иван Звездев. Фестивалът на пълнената чушка ще започне от 10:00 часа в парковата зона пред сградата на Общината. 
Всички производители на български храни и продукти ще могат да се представят на фермерския пазар, който също ще се състои в съботния ден.
Панаирните дни ще бъдат закрити на 28 август. В неделния ден ще изнесе концерт Илия Луков.
Най-характерното за панаира в град Левски е, че на него се събират от всички краища на света веднъж в годината левченски родове и това се превръща в знакова традиция, посочват организаторите от Община Левски.