Част от Стара Загора ще остане без вода днес от 10:00 до 17:00 часа. Причината са планирани монтажни дейности по главна разпределителна шахта и водоем 11 000 m3 за град Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора.
Без вода ще бъдат потребителите в кварталите "Казански"-изток и "Самара" 3, както и в карето на юг от ул." Св. Княз Борис Първи" до бул. "Цар Симеон Велики" и на изток от ул. "Армейска" до ул. "Доктор Тодор Стоянович"; на изток от ул. "Доктор Тодор Стоянович" до река Бедечка и на юг от ул. "Ген. Столетов" до бул. "Цар Симеон Велики"; на изток от ул. "Батенберг" до р. Бедечка и на юг от ул. "Августа Траяна " до ул. "Ген. Столетов"; на север от ул." Августа Траяна" до ул. "Хан Аспарух" и на изток от ул. "Цар Иван Шишман" до бул. "Св. Патриарх Евтимий"; на север от ул. "Августа Траяна" до ул. "Радецки" и на изток от бул. "Св. Патриарх Евтимий" до ул. "Иван Вазов"; на север от ул. "Хан Аспарух" до "Загорка" АД; на юг от ул. "Хан Аспарух" от МОЛ Галерия до Стадион "Локомотив".
От "Водоснабдяване и канализация" препоръчват на абонатите си да се съобразяват с въведените ограничения и да не се презапасяват излишно с питейна вода.