Актрисата Дженифър Лорънс се страхува, че падането й за втори път по време на наградите Оскар ще бъде сметнато за номер.

Актрисата, която миналата година се спъна и падна малко преди да получи Оскар, а тази го направи отново, докато вървеше по червения килим, се притеснява някои хора да не помислят, че е тромава нарочно.

"Страхувам се, така се уплаших и се надявах никой да не е заснел момента, защото смятам, че това мое падане ще започне да прилича на трик", коментира Лорънс пред журналисти на червения килим.

На въпроса дали според нея падането е добра поличба и тя и този път ще спечели Оскар, актрисата отговори, че не й се вярва, тъй като тя постоянно си пада.

"Дори не знам как стана, беше толкова бързо. Просто имаше конус пред колата ми и аз се спънах в него", разказа Дженифър.

Тя дори призна, че в навечерието на церемонията е тествала ходенето на високи обувки, облечена с роклята за церемонията. "Тази година упражнявах качването по стълби, а се спънах в конус. Очевидно не съм в безопасност", допълни през смях звездата