Редови българин изпадна в потрес, когато откри в домат... кълнове. „Съзнавам, че процеса на покълване е природен, естествен процес. Но досега не бях чувал, а и виждал това да става вътре в домата", споделя мъжът в писмо, изпратено до Нова телевизия.

Ето какво пише потърпевшият потребител:

Добро утро, Здравей България! След по-малко от два месеца ще навърша 46, но едва вчера разбрах какво са имали предвид в стария социалистически виц, в който героят усещал, че му никнат гърди, и то когато се готвех да направя салата за вечеря.

Нали знаете, салатка, ракийка, типична спокойна вечер за средностатистическо българско семейство. Но, както казваше г-н Петко Бочаров - ДА ама НЕ....Когато разрязах първото червено, даже симпатично по своему, доматче - УЖАС - от вътре се подаваха кълнове!!

Честно казано първоначално ги взех за червейчета, но след обстойно оглеждане отблизо, побутване и подръпване се видя, че семчиците ВЪТРЕ бяха започнали да покълват!! След разрязването на още няколко, също така невинно симпатични доматчета, установих, че производителя ми е дал шанс - половината изглеждаха съвсем нормално. Но другата част... Вижте сами част от тях!

Нямам никакви претенции към търговската верига, от която са купени!Ще ми се само да знам, дали децата на производителя на тези домати ги ядат? И с какво ни тъпчат чрез продуктите, които доброволно плащаме?Съзнавам, че процеса на покълване е природен, естествен процес. Но досега не бях чувал, а и виждал това да става вътре в домата. Не са ли генно модифицирани тези продукти? Какво биха казали всички държавни, ангажирани с тези проблеми, служби? И не на последно място - дали не сме близо до отговора на важния за всички мъже екзистенциален въпрос. дали е възможно на мъжете да никнат гърди?А защо не, след като доматите са "бременни"- и то в буквалния смисъл...Относно кълновете- не се безпокойте, след като усетиха светлина и топлина, продължават да растат! А ние семейно им се радваме...