Доскоро активен футболист на терена, бившият централен защитник на Литекс Пламен Николов трябваше да води Пирин (Благоевград) днес. Плевенчанинът седна на пейката на орлетата, тъй като старши треньорът Красимир Петров, както и още хора от щаба му, са болни.
Изказване на треньора на Пирин Пламен Николов след срещата от 6-ия кръг на efbet Лигата между Черно море и благоевградския тим, завършила 1:0 за домакините.
Пламен Николов (треньор на Пирин): "Смея да твърдя, че се представихме на доста добро ниво. Както споменахте имаме известни кадрови проблеми както в треньорския щаб, така и с контузени и наказани футболисти. Мисля, че всички заедно успяхме да се справим и да изглеждаме по добър начин в този мач. За мен, според това, което видях на първо четене, имахме реален шанс да реализираме, защото имахме добри ситуации пред вратата на Иван Дюлгеров. Както сами знаете във футбола това е най-трудното нещо. Надяваме се занапред да се поправим и тези създадени ситуации ще ги реализираме. С медицинския екип ще видим кой от контузените футболисти в каква ситуация е, всеки един от отсъстващите е много важен. По детайлно ще разберем през седмицата.“