Компанията "R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, производител на иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, продължава да набира кандидати за четвъртото издание на стажантската си програма "Инженерна академия" 2022 – 2023., съобщава компанията.
Екипът на фирмата реши да удължи срока за кандидатстване до 31 август, с което дава шанс на инженерните таланти да подготвят на спокойствие документите си. Стажът продължава една година, започва през септември и ще се провежда в производствената база на компанията в София.
Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (включително международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в "R&М България Производство". 
От началото на Инженерната академия през 2019 г. досега за нея са кандидатствали над 230 студенти. Дванадесет от тях са избрани да се обучават, а петима получават предложения за работа и вече са част от екипа на компанията. 
Инженерната академия на "R&M България Производство" е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери, посочват от компанията.