Онлайн информационна среща за представяне на новата социална медия за творци Panodyssey организира платформата на 31 август 2022 г., от 11.00 ч., чрез Google Meet.

В рамките на един час ще представим възможностите на социалната медия Panodyssey, която дава шанс на професионалните и непрофесионалните писатели, журналисти, блогъри, редактори, преводачи, илюстратори и други автори да публикуват творбите си и да печелят от тях, като получат достъп до голяма публика.

Медията предоставя огромните си функционалности напълно безплатно, а регистрираните автори по своя преценка публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

Ние от Бизнес центъра, като единствен български партньор в това новаторско европейско начинание, ще се радваме да Ви дадем практически указания как да се възползвате от медията Panodyssey и да отговорим на Вашите въпроси.

Участието в информационната среща е напълно безплатно, но е необходимо да попълните кратка онлайн регистрационна форма ТУК. Няколко дни преди срещата на посочения от Вас адрес на електронна поща ще получите линк. Не се изисква инсталиране на специални програми, нужно е единствено да имате интернет връзка и да последвате линка.

Заповядайте в света на европейското творческо семейство!

Новата медия се финансира от програма „Творческа Европа“. Ако искате да се запознаете с повече подробности преди нашата среща – можете да го направите тук.