Актьорът Езра Милър е обвинен в кражба с взлом в Стамфорд, щата Върмонт, което е последният от поредицата инциденти, свързани с изпадналата в немилост звезда от "Светкавицата", съобщи Асошиейтед прес.
Полицията на щата Върмонт съобщи, че на 1 май се е отзовала на оплакване за кражба с взлом в Стамфорд и е установила, че от жилището са взети няколко бутилки алкохол, докато собствениците на жилището са отсъствали. Милър е обвинен, след като полицията е прегледала записите от охранителните камери и е разпитала свидетели.
В полицейския доклад се казва, че Милър е бил открит малко преди полунощ в неделя и му е била издадена заповед да се яви за повдигане на обвинение в съда на Върмонт на 26 септември.
Обвинението в тежко престъпление се прибавя към нарастващите правни проблеми на Милър и съобщенията за лабилно поведение. По-рано тази година 29-годишният актьор беше арестуван два пъти в Хавай, включително за нарушаване на обществения ред и тормоз в караоке бар.
Адвокатите на Милър не отговориха веднага на молбите за коментар относно обвинението в престъпление във Върмонт, посочва АП.
След като се появи в няколко филма за „Уорнър Брос“ и Ди Си Филмс като Светкавицата, Милър участва в предстоящия самостоятелен филм „Светкавицата“, който трябва да излезе през юни 2023 г.