Американската актриса Ан Хейш е настанена в болница, след като е катастрофирала с автомобила си и е причинила пожар в къща в западен район на Лос Анджелис в петък, предадоха ДПА и Франс прес.
В официалния си акаунт в Туитър местната противопожарна служба обяви, че един човек е бил тежко ранен и е хоспитализиран. 
Петдесет и девет огнеборци са пристигнали на мястото на инцидента и са им били необходими 65 минути, за да овладеят и потушат напълно избухналия пожар, се казва още в публикацията. 
От противопожарната служба в Лос Анджелис съобщават също, че "жена, намерена в превозното средство" е била откарана в близката „болница от парамедиците... в критично състояние". Няма информация за други наранявания.
Шофьорката не е идентифицирана от властите като Хейш, но сайтът TMZ съобщи, че свидетели са видели актрисата да кара син "Мини купър" в района. С видеоклипове и снимки от мястото на инцидента сайтът твърди, че тя първо се е блъснала в гараж на жилищна сграда.
Преди хората да успеят да помогнат на актрисата да излезе от колата, тя тръгнала на заден ход, твърди сайтът TMZ. Малко след това се ударила и в близката къща, където избухнал пожар. 
Представител на актрисата отказа коментар на запитване, отправено от в. "Лос Анджелис таймс", отбелязва ДПА.
Ан Хейш играе в голям брой филми през 90-те години, сред които "Шест дни, седем нощи" и "Дони Браско". Известна е и с ролята си в сериала "Друг свят", която й носи награда "Еми" през 1991 г., припомня Франс прес.
През 90-те години актрисата имаше връзката си с водещата Елън Дедженерис.