Областният управител на Габрово - Кристина Сидорова, официално встъпи в длъжност. Церемонията по приемственост се състоя днес в Областната администрация, по време на която досегашният областен управител Ралица Манолова предаде на Кристина Сидорова символа на държавността - бронзов лъв, изработен от габровския скулптор Адриан Новаков, съобщиха от пресцентъра на администрацията.
С думи на благодарност Манолова се е обърнала персонално към всеки от екипа на Областната администрация и е споделила, че ще е удовлетворена,  ако служителите през тези динамични месеци са идвали с желание на работа. "Вярвам, че работите това, което обичате и обичате това, което работите”, е допълнила Манолова и е пожелала много успехи и удовлетвореност на областния управител Кристина Сидорова.
“Ще се радвам да продължим заедно всички хубави инициативи с устрема на този прекрасен екип", е казала в своето обръщение Сидорова. Тя е подчертала, че ще разчита на всички и за изпълнението на най-важната задача - провеждането на честен вот в региона , така че организацията по изборите да бъде за пример.
Символичната церемония е завършила с размяна на подаръци и обща снимка на екипа.