С опасност за живота остават двама от пострадалите при тежката катастрофа край Сливен, съобщиха от МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Там снощи бяха настанени трима мъже, участвали в пътен инцидент, при който загинаха четирима души.
Двама от настанените в болницата са в Отделението по реанимация с тежки съчетани травми и с опасност за живота. В по-тежко състояние е единият мъж, който тази нощ е претърпял черепно-мозъчна операция. В момента е в кома, на командно дишане. Вторият пострадал също е с лицево-челюстни травми. И при двамата пациенти има счупвания на крайниците. Третият е приет в Отделението по неврохирургия, контактен е.  
Както БТА съобщи, тежка катастрофа затвори снощи около 17:20 часа подбалканския път I-6, след разклона за село Гавраилово в посока София. Челно са се сблъскали два микробуса. По първоначални данни автомобил, който се е движел в посока София, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал насрещно движещия се. Едната кола се е възпламенила, след което огънят е обхванал и другата.