Втори поред протест събра граждани на Република Северна Македония пред българското посолство в Скопие. Протестът, обявен в социалните мрежи от председателя на движението „Трета“ Люпчо Палевски, беше анонсиран, „за да покаже, че въпреки че Мицковски и Апасиев (лидерите на опозиционните партии ВМРО-ДПМНЕ и Левица) спряха протестите, македонският народ не се предава, не е съгласен и не допуска да се водят преговори за македонския език и че македонците са наясно какво правят и протестират преди българската политика да извърши престъплението, което ощетява двата съседни народа, които са се изпълнили с взаимна омраза заради глупавата политика на ЕС от двете страни на границата“. 
И тази вечер протестиращите, издигнаха лозунги „Не в ЕС“, „1941=Берлин, 2022=Брюксел“ и транспаранти с надписи „Не на българските договори/изнудвания“ и „Български, според ЕС, администратори“ . Част от тях загърнати или веещи знамена със звездата от Вергина, рисуваха по асфалта същия символ, обявявайки, че „това ще бъде Булевардът на слънцата“. 
Протестиращите, които се противопоставят на ЕС и искат край на преговорите с България се заканиха, че и следващия четвъртък ще продължат с протеста си.