Босненец от екипа на УЕФА за мачовете от Лига Европа натопи шампионите пред дежурния делегат за хвърлена бутилка през второто полувреме. Той лично отишъл до него, за да му покаже предмета.

Бутилките се размятаха, когато италианците вкараха третия гол и това предизвика бурна радост в агитката им, която бе подкрепена и от привърженици на “Левски”.

“Лудогорец” ще отнесе и глоба от минимум 16 хиляди евро заради заетите стълби на секторите, което е забранено от УЕФА. Този проблем обаче е нерешим на стар стадион като “Васил Левски”. От долните редове не се вижда нищо и хората се местят по-нагоре. Така закъснелите заемат местата върху цимента.

Разградчани вече са били санкционирани с 8000 евро заради мача с “Черноморец” (Одеса) и сега се очаква глобата да бъде двойна.

Подобен проблем имаше и БФС на мача с Чехия. Тогава бяха сложени стюарди на стълбите. Шефовете на “Лудогорец” също направиха и невъзможното, за да избегнат наказание. Лично изпълнителният директор Ангел петричев свали знаме от сектор “В”, за да могат хора да седнат и да виждат.

Стойчо Стоев няма да може да разчита на двама от основните си играчи за домакинството срещу “Валенсия”. Христо Златински, записал феноменален гол срещу “Лацио” и Козмин Моци ще бъдат наказани заради натрупани жълти картони.