Отборът "Амиго Северозапад" вдигна купата в софийското издание на футболния турнир за любители "Каменица Фен купа". Четвъртото издание на надпреварата се проведе на спортен комплекс "Спортна София 2000" в ж.к. "Зона Б-5".
"Амиго Северозапад" спечели с 5:2 на финала, а втори се нареди "Юнайтед". Третото място отиде при два отбора. Това са "Младежите" и "Малки страсти".
Най-голям интерес към играта до момента показаха тимовете в столицата, където се включиха най-много на брой отбори до момента за сезон 2022 - 113. Според регламента на играта, уникален шанс да се изправят срещу останалите полуфиналисти на големия финал в Пловдив на 10 и 11 септември, имат отборите, класирани на първо и второ място. 
В неделния ден като официален гост присъства легендарният за Левски и българския футбол Емил Спасов. Венци Рангелов, който освен бивш футболист, спортен деятел и футболен треньор, е и представител на спортната марка на Христо Стоичков H8S Hristo Stoitchkov, също бе сред гостите на турнира. Той поздрави организаторите за добре свършената работа и пожела успех на регионалните шампиони във финалния кръг на турнира.
Турнирът отличи и "Най-спортсменски отбор", с което специално звание заслужено бе удостоен тимът "Младежите" от град София. 
Организаторите на турнира се погрижиха да отличат с индивидуални награди заслужилите играчи. Титлата "Звездата на турнира" грабна Лъчезар Делчев от отбор "Юнайтед", който получи официална фланелка на испанския футболен клуб "Кордоба" от Givova. На големия финал в Пловдив през септември един от всички носители на титлата "Звездата на турнира" ще спечели и официална фланелка на "Ню Елс Олд Бойс" - аржентинският клубен отбор, от където стартира професионалната кариера на Лео Меси, Габриел Батистута и много други аржентински легенди на футбола. Другото специално отличие, за "Най-добър вратар", заслужено отиде при Иван Андонов от "Амиго Северозапад", който получи раница от Givova, бира Каменица и футболна топка с марката H8S Hristo Stoitchkov. 
На големия финал на Каменица Фен купа в Пловдив един от всички участници с титлата "Най-добър вратар" ще бъде избран на томболен принцип и ще спечели посещение на мач на английския национален отбор по футбол на стадион Уембли с включен самолетен билет, нощувка в центъра на Лондон и билет за мача. Тази специална награда е осигурена от партньорите от Българска асоциация мини футбол.
Следващата среща на турнира ще се проведе във Велико Търново на 9 и 10 юли, а след това в Пловдив - на 16 и 17 юли.