Защитникът Константин Иванов отново ще облече екипа на Янтра (Габрово). „Иванов разтрогна договора си със Славия и въпреки че към него имаше интерес от доста елитни тимове, реши да се завърне в клуба, който от две години носи в сърцето си. Първите си игрови минути след завръщането в Янтра Константин направи в проверката срещу елитния Ботев в Коматево, завършила при резултат 0:0“, написаха от габровския клуб на официалната си уебстраница.
Иванов вече има 35 мача за Янтра, които изигра преотстъпен от Славия – 17 през сезон 2020/2021 и 18 до есента на миналия. След завръщането си при „белите“ през пролетта бранителят не попадаше в сметките на треньора Златомир Загорчич и влезе само в последните минути на двубоя срещу Лудогорец от 21-я кръг на Първа лига.
„Чувствам се страхотно, че отново съм тук. Гледах всички контроли на отбора, запознат съм с всички момчета и съм приятно изненадан от видяното до сега“, заяви Константин Иванов.
„Надявам се да помогна на отбора да завърши колкото може по-високо в класирането и ще дам всичко от себе си, за да го постигнем. Само Янтра!“, добави футболистът при завръщането си в Янтра.