Представяне на последната книга на местната поетеса Гергана Сулева „Книга за двама“ се състоя в Hope Jazz Club в Казанлък. Събитието събра нейни приятели, почитатели на поезията, жители и гости на града. 
„Надявам се, че тази книга ще зарадва хората, които са влюбени и които обичат живота“, каза авторката. Гергана Сулева страда от вродено заболяване, което не й позволява да се движи свободно. За пръв път излиза сама от дома си с инвалидна количка на 27-годишна възраст. До днес тя се бори с болестта си и не се отказва да пътува и да описва чрез поезията си всичко, което я вълнува. Започва да пише, след като посещава Бургас. В Казанлък Гергана Сулева има любима пейка, на която описва видяното, редактира стихове и разкази. Изучавала е английски език и е преподавала частни уроци. 
„Книга за двама“ е нейната трета книга и е двуезична. На представянето стиховете й прозвучаха на български и на английски език.
Сулева благодари на хората, които са я подкрепили и са й помогнали да стигне дотук и коментира, че посланието й към всички е, че „ако сърцето ти иска да бъдеш щастлив, няма нещо, което да може да те спре и човек винаги може да живее достоен и невероятен живот“.