Нека видим кои са мъжките и дамски обувки при лошо време и как да ги изберете.

Дамски обувки за дъжд и лошо време

Разбира се, най -популярните обувки в дъжда са гумени или PVC ботуши. Те не само ще поддържат краката ви сухи и топли, но и ще предпазят панталоните ви от замърсяване. Разбира се, панталоните първо трябва да бъдат прибрани в обувката.

Можете да носите ботуши не само през лятото, но и през студена зима и късна есен. Само за това време на годината е по -добре да изберете изолирани модели с пух отвътре. Те ще предпазят краката ви от студ и намокряне по време на лошо време.

Ако по -рано гумените ботуши бяха обувки за селски живот, днес те трябва да са част от гардероба на всяка модерна жена. Специално за тях дизайнерите са измислили и пуснали женствени и красиви модели с различни цветове и нюанси, с различни шарки и декорации. Ботушите на висок ток изглеждат особено елегантно.

Друга незаменима обувка за дъждовно време ще бъдат ботушите с малка платформа. Те обикновено са допълнени от масиви връзки, а набраздената подметка е характеристика на модела. Ботушите ще изглеждат добре в комбинация с прилепнали панталони и къса туника. За съжаление те не са подходящи за офис и бизнес срещи.

Мъжки обувки за дъждовно време

Разбира се, най-популярните мъжки обувки за дъждовно време са ботушите. Те могат да бъдат и както в класически, така и в ярък стил. Ботушите от PVC или гума ще станат незаменим помощник при преминаване през дълбоки локви и при ходене по мокър асфалт. За мъжете дизайнерите предлагат модели с масивни подметки и практически без декоративни орнаменти.

Ако не искате да носите гумени ботуши, то дизайнерите предлагат и галоши специално за вас. Тези обувки ще ви бъдат полезни при дъждовно време. Те са добри, защото се носят директно върху самите обувки и служат като тяхна защита от влага.

Те са изработени в класически цветове: сиво, черно, кафяво. Те стоят добре на крака ви и ще следват формата на обувките ви. Затова малко минувачи на улицата ще се досетят какво всъщност се носи на краката ви. Освен това, когато достигнете целта си, можете да свалите галошите си и да продължите да вървите със сухи обувки.

Източник: rabotnioblekla.bg