Съвсем скоро предстои да бъде обявено  официалното откриване на магазина на Христо Стоичков на бившия круизен кораб „София“, към чиито бранд „HS8“ има огромен интерес и от българи, и от чужденци - фенове на легендата.
Но актуалната новина от закотвения под хотел „Рига“ луксозен плаващ ресторант „Crazy Fish“ са нови летни ястия и десерти, специално предложени в менюто от главния готвач.
Обвеяният с романтика кораб, преобразен като заведение и атракционен комплекс, отвори врати по Великден под хотел „Рига“ и вече посрещна редица събития, сред които конференции, рождени дни, сватби, фирмени партита и други тържества по различни поводи.
През изминалия уикенд, „Crazy Fish“ бе домакин на първото латино парти под звездите със салса клуб „Амигос“, които канят любителите на танците всяка следваща събота вечер да се забавляват заедно. 
На палубата на кораб „София“, по повод Деня на река Дунав - 29 юни, отваря врати и бийч бар с компактен басейн. Русенци и гостите на града тепърва през лятото ще имат възможност да се насладят на плажните партита на борда, за които са поканени едни от най-добрите диджеи и изпълнители, обещават домакините от „Crazy Fish“.