Холивудската звезда Вини Джоунс пристигна в България.

След пристигането си 49-годишният Джоунс даде пресконференция за българските медии в Гранд хотел "София". Вини Джоунс е за 5-и път у нас. Идвал е в България на снимки заедно със Стивън Сегал.

По време на пресконференцията днес президентът на футболен отбор "Тангра", където играят младежи, израснали в социални институции, подари на Джоунс фланелка.

Трудно е да запомня всички съотборници и всички хора, с които сме играли понеже това беше преди около 20 години, но определено помня Стоичков, понеже имам негова фланелка, закачена в къщата ми в Холивуд, понеже си разменяхме фланелки след мача. Нещо, което ми беше много странно е, че когато разглеждах програмата за футболните мачове и гледайки имената там, всички ми изглеждаха, че все едно са роднини, тъй като имената им изглеждаха много подобни", заяви Джоунс.

Познавам Димитър Бербатов, но в Америка не гледаме много български футбол, по-скоро гледаме повече премиер лигата. Не съм толкова добре запознат с българския футбол. Наблюдавам Бербатов още от Манчестър Юнайтед, но наистина не мога да говоря много по темата за българския футбол. Бях много изненадан, когато Бербатов напусна Манчестър Юнайтед и отиде във Фулъм, наистина не очаквах да отиде в друг отбор, каза Вини Джоунс.

С шеговит тон в края на пресконференцията Джоунс каза, че колкото повече ти побелява косата отстрани, толкова повече започваш да носиш шапки. Той каза, че е започнал да забравя част от шапките си в самолетите и обикновено това се е случвало, когато е пийвал малко повече по време на полет. "Започнах да нося шапки, когато бях младок. Със сигурност харесвам много шапките", каза още холивудската звезда.