Новият старши треньор на Черноморец (Бургас) Георги Чиликов ще започне работата си при "акулите" със среща с феновете. Първата тренировка на отбора за новия сезон в Югоизточната Трета лига е планирана за 26 юни (неделя), от 18:00 ч. на централния терен на стадион "Черноморец". Тренировката е открита и може да се наблюдава от всички желаещи.Час и половина по-рано - от 16:30 ч. - треньорското и спортно-техническо ръководство ще има среща с привържениците и заинтересованите от случващото се и бъдещето на клуба. 
Срещата е инициирана лично по желание на Чиликов, който иска да представи пред публиката в Бургас визията си за развитие, новите попълнения, както и краткосрочните и дългосрочните задачи. Според предварителната идея, Черноморец трябваше да стартира предсезонните тренировки на 27-и - в понеделник. Но новият "син" мениджър дръпна заниманието с един ден именно за да се съберат повече хора на стадиона в почивния неделен ден.
"Уважаеми привърженици на Черноморец, времето за първата тренировка на отбора за новия сезон почти дойде. "Акулите" имат нов старши треньор - Георги Чиликов. Преди да изведе на първо занимание играчите, бившият голмайстор ще отговори на всички въпроси на привърженици и любители на футбола от Бургас. Всички са добре дошли на срещата", се казва в официалното съобщение на ФК Черноморец 1919 (Бургас).
Най-старият бургаски клуб започва безпрецедентен пети пореден сезон в Трета лига - абсолютен негативен рекорд в историята му, и този път задачата е да се спечели промоция за професионалния футбол. Надеждите в Чиликов са големи и публиката е готова да му гласува огромно доверие за повече власт както като треньор, така и с много ангажименти по работата в клуба.