Капитанът на Лудогорец и футболист номер 1 на България за 2021-а година Кирил Десподов се надява догодина конкуренцията за неговия отбор да бъде по-сериозна. Той очаква не само Левски да бъде претендент за шампионската титла, но и ЦСКА, а и всеки друг отбор.
"Всяка една победа е сладка, да – по-сладко е да си Играч на мача след успех на "Герена". Днес Левски имаха топ-фенове на трибуните, а ние по-силен характер за победа. Не, не сме мислили, че ще ни бъде лесно. Затова всички сме тук. Всеки един национал, който след 5 дни ще влезе на лагер за мачовете в Лигата на Нациите днес излезе като титуляр и игра по цял мач. Но всички сме тук и се раздадохме на макс, нула процента подценяване от наша страна, въпреки отдавна спечелената титла. Ако бяхме подценили този мач, вероятно вероятно щяхме да сме някъде на почивки".
Попитан какво е неговото бъдеще и дали остава в Разград и догодина, крилото отговори: "Сега съм футболист на Лудогорец. Но ако дойде добра оферта, която да устройва и мен, и клуба, ще се разгледа. Трябва всички страни да са щастливи. Няма да крия, че искам да изляза в Европа отново и да се докажа. Но сега съм футболист на Лудогорец.
На въпрос дали догодина вижда Левски като претендент номер 1 за шампионската титла, той каза: "Надявам се, че няма само Левски ще ни бъде конкурент, дано и ЦСКА да бъде. И всеки един отбор. Тогава ще бъде по-добре за нас, ще се вдигне и левъла на първенството. Защото да сме първи с 21 точки аванс, не е добре. И хората трябва да го признаят".