Българският нападател Милчо Ангелов отново се превърна във важния човек за своя ФК Брашов, реализирайки единствения гол срещу ССУ Поли (Тимишоара) в бараж за оставане във втора румънска дивизия.
ФК Брашов спечели с 1:0 на свой терен, единственият гол падна в 71-ата минута. Юношата на Черноморец (Бургас) сам си изработи гола, след като я открадна от лошо спиране на бранител и я бутна на метри пред себе си. Опонентът му остана зад гърба, а Ангелов нямаше проблеми да го изпревари и да вкара сам срещу вратаря. За роденият през 1995-а година таран това е шести гол по румънските терени, откакто пристигна във ФК Брашов през зимата. Българинът остана на терена до 89-ата минута, когато излезе, за да обере овациите на публиката.
Отборът на Брашов печели баража за оставане във Втора лига с общ резултат 3:1, след като победи с 2:1 и при гостуването си в Банат преди седмица.
ССУ Поли (Тимишоара) също може да се спаси по служебен път, ако федерацията не потвърди лицензите на намиращите се в тежко финансово положение Академика (Клинчени) и Астра (Гюргево).