"Изрядните клиенти на „Топлофикация Русе“ ползват топла вода на цена от 12,00 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик. Стремежът на дружеството е да бъде добър и надежден партньор и за това ръководството на "Топлофикация Русе" въведе пределна сума за потребената гореща вода.", заявиха от топлофикационното предприятие в Русе.

"В промоционалната програма могат да вземат участие всички клиенти, които нямат просрочени, съдебни и присъдени задължения към предприятието и фирмите за дялово разпределение до последния ден на месеца, за който се издава фактурата. Необходимо е всички уреди в имота да са с преминала метрологична проверка. Клиентите, чиито устройства не са преминали технически преглед, могат да възстановят правото да участват в програмата „Изряден клиент” за следващия месец след изпълнение на предписанията от "Топлофикация Русе". Третото условие за участие е осигуряването на ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение от фирмите за дялово разпределение и „Топлофикация Русе” чрез визуален отчет, дистанционен отчет или предоставяне на данни чрез интернет сайта на дружеството.", посочват от предприятието. От топлофикацията уточняват, че ако не е осигурен достъп за отчет клиентът губи правото да участва в програмата „Изряден клиент” както за текущия месец, така и за следващия. До момента над 80% от потребителите на "Топлофикация Русе" плащат 12,00 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик топла вода.

"Продължаваме да насърчаваме лоялността на своите клиенти. Промяната в потребителското поведение през последните години провокира нов тип очакване от страна на потребителите. Това налага и необходимостта ние като предприятие да подходим по различен начин в предлагането на нашите услуги.“, заяви инж. Севдалин Желев, директор на "Топлофикация Русе". Той изрази надежда, че все повече русенци ще се доверят на топлофикационното предприятие и услугите, които предлага. "Важно е все повече клиенти да ползват екологичното централно отопление. С него ще се подобри качеството на въздуха в Русе. Освен екологичен начин за осигуряване на топлина, парното е и най-сигурният и икономичен начин за внасяне на уют през студените зимни месеци.", посочи инж. Желев.

Инж. Желев заяви, че те се стремят да изградят по-високо доверие към услугите. Той добави и елементът на доброто лично отношение, което всеки техен потребител получава. "Целият екип на "Топлофикация Русе" е ангажиран в мисията за надграждане на клиентската политика на дружеството. Служителите работят с енергия и ентусиазъм всеки ден", допълни инж. Желев. По думите му лоялността никога не е даром и не трябва да се приема за даденост.