След като за Ева моите песни не съществуват, тя и компания да престанат да пеят несъществуващите по тази логика мои песни! Това заяви Стефан Диомов, предаде Блиц, като се позова на вестник "ШОУ". Така той реагира на интервю на вдовицата на Гого - Ева Найденова, в същия вестник, с което тя за пореден път предизвика буря от коментари в музикалните среди.

Думите й, че за нея Стефан Диомов отдавна вече не означава нищо, се забиха като нож в живо месо. Не само в болното сърце на класика, но и в сърцата на хора, които помнят първите стъпки на легендарната „Тоника”, и буквално могат да минат за нейни летописци. Всички те са единодушни, че Ева е преминала всякакви граници на благоприличие, отричайки дори първостепенната роля на Диомов за създаването и дейността на легендарната група. Очевидно и за самия Диомов най-накрая чашата преля!...

"Разбрах, че съм бил „изчезнал” от нейното съзнание! По този повод имам три предложения:

Първо - след като заявява, че не съществувам за нея, нека най-после да престане да се занимава с мен!
Второ - тя и компания да престанат да пеят несъществуващите по тази логика мои песни!
И трето - щом за нея съм "забрава, завинаги забрава ", предлагам съставът, който тепърва ще гради отсега нататък, да се казва "Домино", а не "Тоника".", отсече Диомов.