Елеците като задължителна част от гардероба на всеки мъж

Елекът е една от най-пренебрегваните дрехи в нашия гардероб. Той е относително непредизвикателен на пръв поглед и през годините е бил лесна мишена за модни нападки от недоброжелатели. За жалост всичко това се получава, когато не можем да го съчетаем правилно с останалите ни дрехи и в крайна сметка не успяваме да намерим точния момент за него.

През годината имате период от 4 до 6 седмици между октомври и ноември (и отново в началото на пролетта), когато елекът може да направи неща, които малко други елементи от гардероба Ви могат. А именно - да Ви държи топло, но не прекалено, регулирайки телесната температура, както на закрито, така и навън.

От гиганти на спортно облекло до италиански модни къщи – всички те предлагат през този сезон елеци във всякакви разновидности, които можете да си представите - вълна или найлон, двуцветен или едноцветен. Добре подбраният елек може също да добави перфектен завършек към иначе скучния Ви есенен костюм - много лесен начин да съчетаете малко контрастен цвят и пастелни тонове.

Често се случва да търсите онези плюсове, които откривате във Вашето сако или костюм, в неформалното Ви облекло, особено когато ситуацията не Ви позволява да изглеждате крайно официални. Искате страхотни материи, които да са подходящи за сезона, модел с перфектно прилепване за Вашето тяло или подходящ за сезона плат. Точно тук на помощ идва елекът, който с добрата си кройка, наличието на джобове, както и качулка, го превръща в перфектното допълнение за Вашия уикенд. По-тъмните цветове винаги са по-гъвкави и го правят приспособим към целия Ви гардероб. Въпреки това не се притеснявайте, ако изберете някой доста по-дързък цвят. Така само ще привлечете погледите върху себе си и винаги ще бъдете в центъра на вниманието.

Тъй като зимите ни стават по-меки, времето, в което можем спокойно да носим любимите ни елеци, се разширява. Това, може би, ще доведе до златен век в модната индустрия и както вече виждаме, все повече дизайнери ще прибягват към тази дреха. Но как точно можете да я съчетаете?

Ризата няма да бъде проблем за това да облечете върху нея спортно-елегантен елек, особено ако имате неформална среща или сте навън с приятели. Съчетанието на цветовете, както и подбора на перфектния за Вас размер, ще доведат неминуемо до невероятен резултат и ще привлечете вниманието на всички върху Вас!

Неформалното облекло е раят за елека

Есенните недели ще Ви се сторят доста по-топли, ако се намирате в планината или сред природата със спортен елек върху Вашето облекло. Често се случва температурите рязко да паднат, а в такива критични моменти е хубаво да запазите температурата на тялото си. Дебел елек, облечен върху Вашия спортен екип, само ще допълни цялостната Ви визия, а Вие самите ще се чувствате добре, въпреки резките температурни амплитуди.

Дънки и елек – вече е възможно!

Вече е напълно възможно да съчетаете ежедневния си елек с някои чифт дънки, без значение дали сте в офиса или вечерта на бар с приятели. Уверете се, че дънките са по-вталени, така че една идея по-широк елек да се впише идеално във Вашето телосложение. С правилния чифт спортен панталон или деним можете да постигнете интелигентен небрежен външен вид и да избегнете раздразнително съпоставяне между елегантно и ежедневно. Искали ли сте да изглеждате нито прекалено официално, нито прекалено ежедневно, но не сте знаели как да съчетаете Вашите дрехи? Комбинацията от дънки и елек ще Ви придаде желания външен вид!

Есента е вече тук и това е знак, че трябва да се сдобиете с елек във Вашия гардероб, за да му придадете завършеност във всяка една ситуация. Тук можете да откриете перфектното за Вас попадение и да го съчетаете с останалите си дрехи: Bolf.bg