Тази година вече е към края си и сигурно вече всеки се пита какво го очаква през следващата. Чертаете ли планове. Не е лошо да се допитаме и до звездите и да видим какво са ни подготвили през следващата 2021-а. А тя ще е под знака на Белия метален вол. дано всичко лошо остане зад гърба ни и планените да са по-благосклонни през следващата година. Вижте какво да очаква всеки представител на зодиака:

Волът в китайския хороскоп символизира символизира увереност, търпеливост и сила. В годината на Вола се очаква да не липсват перипетии, но тя ще бъде изпълнена и с много късмет и просперитет.

Плъх

Тази зодия трябва да е готова да посрещне редица професионални предизвикателства през 2021-ва година. Плъхът ще бъде натоварен с нови отговорности, но няма да се колебае дори за миг дали да приеме новите начинания и предизвикателства. Това ще му донесе щедра награда и удовлетворение. Любовният живот ще върви гладко и ще се радвате на взаимство и страст. Необвързаните може да срещант голямата любов.

Вол/Бик

2021 обещава да бъде много ползотворна за Вола. Тя ще му донесе много добри кариерни възможности, както и финансови постъпления. Семейството ще играе решаваща роля за Вола през тази година. Необвързаните може да сключат брак, а обвързаните да посрещнат нов член в семейството. Годината е добра за начало на нови бизнес идеи и начинания. Годината ще бъда стабилна за вас, а пречките ще бъдат лесно преодолими.

Тигър

През 2021 ще ви трябва смелост и повече кураж, защото годината се очертава пълна с предизвикателства! Очакват ви нови начинания, нови запознанства, нови полета за изява, но заедно с тях ще дойдат и редица трудности, които трябва да се научите да преодолявате. Упоритостта ще ви помогне, но може да ви донесе и конфронтации. Обвързаните ще се радват на хармония в любовта, а необвързаните ще имат късмета да срещнат точния човек. Годината е подходяща за сватба.

Заек

2021 няма да се развива според плана ви, очаквйате забавяния и непредвидени засечки. Няма да осъществите всичко, което искате, но това не значи, че ще постигнете по-малко. Не се разочаровайте, а продължавайте да развивате мечтите си. Обвързаните ще трябва да поработят над връзката си, докато необвързаните имат шанс за интересни и задълбочени запознанства. Финансите ви остават стабилни през новата година.

Дракон 

Ще трябва да преминете през редица трудности пред 2021г., но това ще бъде благодатно за вашия растеж. Имате достатъчно сили, за да поемете живота си в ръце и да се издигнете над трудностите и манипулациите. Важно е да бъдет дейни в работата си, да поемате ангажименти, за да ви забележат. В любовен план – ще има възходи и спадове, но водещата дума е „страст“. Ако влагате страст във връзката си, всичко ще бъде наред в крайна сметка.

Змия

През 2021 трябва да обмисляте добре всеки свой ход, особено по отношение на кариерата си. Няма да ви се работи особено много и има опасност да изпуснете златна възможност за развитие, така че бъдете внимателни и полгагайте повече усилия. Дали сте обвързани или не – няма значение! Любовта ще бъде на ваша страна през новата година и сякаш ще летите на крилете ѝ. Отношенията ви ще се задълбочат и ще се чувствате щастливи.

Кон

Кариерата и финасите ви ще вървят отлично през 2021. Ще отделяте повече време на работата си, което е чудесно, защото ще имате възможност да се издигнете, но все пак внимавайте това да не се отрази на близките ви и семейните отношения. В любовен план нещата може да ви се струват по-скучни, но запомнете, че и вие трябва да полагате усилия. Необвързаните пък ще изживеят една доста приключенска любовна година.

Овца

2021 ще бъде сложна и малко объркваща година за вас. Ще ви се струва, че не можете да откриете новите хоризонти, за които мечтаете или пък ще имате проблеми в семейството или любовта, но всичко това няма да продължи вечно. Скоро ще се окопитите и ще вземете живота си в свои ръце. Тогава годината ще ви дари с късмет и нови преживявания, които ще помните дълго. Това ще бъде и годината на изненадите за вас!

Маймуна

Годината ще бъде спокойна за вас. Може би няма да имате огромни финансови или кариерни успехи, но това не значи, че няма да се чувствате добре. Спокойствието е всичко, от което се нуждаете. Бъдете по-скромни с очакванията си към живота и няма да бъдете разочаровани. 2021 ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Годината е чудесна за сватба, за ново допълнение към семейството, а необвързаните ще изживеят романтично приключение.

Петел

2021 ще бъде страхотна за вас! Ще бъдете успешни във всяка една сфера от живота си. Работата ще ви спори и там определено ще бъдете във вихъра си. Ще се чувствате продуктивни и готови за промени. Ще получите и дълго чакано признание. Животът у дома също ще бъде приятен, отделяйте повече време за семейството и близките си приятели. Необвързаните трябва да се фокусират повече върху себе си и личностното си израстване.

Куче

Годината ще бъде изпълнена с върхове и спадове за вас. Ще имате добри моменти, но и моменти на трудности, особено по отношение на работата ви. Но това не бива да ви отчайва, а само да ви амбицира! Избягвайте конфликтите през новата година, особено в семеен план. Там също ще имате известни затруднения и е хубаво да бъдете по-спокойно и уравновесени. Необвързаните може да се съберат с бивш партньор или да решат, че все още не са готови за връзка.

Прасе

2021 ще бъде стабилна година за вас. Няма да има излишна драма или големи спънки както за работата ви, така и за личния в живот. Ще се радвате на спокойствие и удовлетворение, но все пак не бива да забравяте, че трябва да давате от себе си, за да получите нещо в замяна. Тази година ще намерите ново, интересно хоби. Вкъщи отделете внимание на децата и на любимите си хора. Необвързаните може да срещнат сродната си душа тази година!