Въпреки спечелените безброй престижни награди, някои холивудски знаменитости се гордеят, че получават най-добрия подарък от всички: истинско приятелство. От Скарлет Йохансон до Джони Деп, тези известни личности са имали късмета да намерят своите сродни души в море от хора и са били приятели с тях от десетилетия насам. Техните приятелства ще останат в историята завинаги.

Поничка избра 12 двойки най-добри приятели от света на Холивуд, които не биха могле да си представят всекидневието един без друг.

1. Скарлет Йохансон и Крис Евънс

Според Йохансон химията между нея и Евънс на екрана се дължи на факта, че те са приятели повече от 10 години и той се съгласява с това. За първи път те се срещат на снимачната площадка на The Perfect Score.

2. Камерън Диас и Дрю Баримор

Всъщност звездите на Charlie’s Angels се срещнаха, когато Баримор работеше като сервитьорка и сервираше кафе на Диас, която по това време беше модел. Оттогава те са неразделни приятели

3. Мат Деймън и Бен Афлек

Това дуо се срещна, когато Деймън беше на 10, а Афлек беше на 8 години. В годините те бяха скъвартиранти и заедно правеха филми.

4. Тина Фей и Ейми Полер

Тези комици са най-добри приятели повече от 2 десетилетия. Те се срещнаха през 1993 г. и се свързаха от сценарий, написан от Фей.

5. Том Круз и Уил Смит

Круз и Смит, несъмнено две от най-големите звезди в Холивуд, всъщност са доста добри приятели. Те винаги са усмихнати, когато се срещнат, а Смит също признава, че Круз е по-добър каскадьор от него.

6. Селена Гомес и Дейвид Хенри

Звездите от Wizards of Waverly Place остават най-добрите приятели от 2007 г. Според Хенри Гомес винаги ще бъде неговата „малка сестра“.

7. Том Хидълстън и Бенедикт Къмбърбач

След като се срещнаха за пръв път на снимачната площадка, тези британски момчета са приятели от 2010 г. Те са очарователно обсебени един от друг.

8. Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Клуни, който се грижи за Робъртс по време на бременността й, тази мощна връзка между знаменитости съществува от 20 години и все още продължава да е силна.

9. Джаред Падалеки и Дженсън Екълс

През 15-те години на заснемането на „Свръхестествено“ заедно, Паделеки и Екъл се сближиха толкова много, че не могат да си представят да бъдат  разделени.

10. Ашли Тисдейл и Ванеса Хъджънс

Преди музикалната гимназия, Тисдейл и Хъджънс се срещат на снимачната площадка за реклама, а останалото е история.

11. Наоми Уотс и Никол Кидман

Уотс и Кидман се познават повече от 3 десетилетия, но според Уотс приятелството им процъфтява през 1991 г.

12. Мерилин Менсън и Джони Деп

Това неочаквано приятелство датира от няколко десетилетия насам.