В защита на интересите на клиента при тегленето на кредит

В днешно време промените се случват доста бързо и огромен обем информация ни залива отвсякъде. Човек трудно се ориентира в морето от банкови оферти, а изборът му се затруднява допълнително от непознати термини и сложни процедури. Изход от ситуацията има и тя е консултация с независим кредитен експерт. Вече тази услуга е достъпна и в Русе в офиса на Кредитланд, водещият кредитен консултант в България. Компанията има над 15-годишен опит и успешно си партнира с 12 утвърдени банки на нашия пазар. От 20.02.2017 г. година Кредитланд е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка и има сключена застрахователна полица „Професионална отговорност“ в съответствие с всички законови изисквания. Предлага професионална помощ при избор и кандидатстване за ипотечни, потребителски и бизнес кредити. В офиса на фирмата, в Русе работи Ирена Паскалева, консултант с дългогодишен банков опит в областта на кредитирането. Всеки, който желае може да се възползва от експертните услуги, които включват:

Кредитна консултация за възможностите за изтегляне на нов кредит или за рефинансиране на стар кредит, или консолидация на дългове при по-изгодни ценови условия;

   • Прозрачно и безпристрастно сравнение на всички разходи по кредита;

   • Експертен подход и съдействие от избора на оферта, през кандидатстването, до усвояването на кредита;

   • Индивидуално договорени отстъпки и преференции за кредитни продукти, специално за клиенти на Кредитланд.

Изброените услуги са изцяло безплатни за клиента, тъй като Кредитланд се финансира от банките-партньори.

Кредитните консултанти на Кредитланд ще Ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация за всички аспекти на финансирането – достатъчност на доходите; процент на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите параметри на кредита: валута, срок, вид вноски, начин на формиране на лихвата, застрахователна защита и много други.

Дори и да не сте запознати с процесите и процедурите на ипотечното кредитиране, не се притеснявайте – ние сме. Нашата мисия е да Ви помогнем!

За контакти:

Кредитланд ЕООД

гр. Русе, ул. Пирот №9, вх. Б, ет. 1

Ирена Паскалева, 0898 28 25 50, [email protected]