Мъжете обичат с очите си, това е доказан и добре известен факт. И ако жената е със секси бельо, тогава всеки представител на силния пол просто ще полудее. Но какво точно харесват ценителите на женската красота?

Добре подбраното бельо ще изпълнява едновременно две функции: ще възбуди интереса и ще придаде на жената чар и еротична мистерия. То се възприема като опаковка на много желан подарък, следователно няма безразлични към него.

Повече за това, какво бельо харесват мъжете ще ни разкажат експертите от секс магазин Cleopatra.

Какви цветни нюанси се харесват?

Цветът на бельото привлича вниманието и именно върху него мъжът обръща внимание преди всичко, следователно при избора на комплект е задължително да се вземе предвид този фактор.

   • червено от всички нюанси, от алено червено до бордо, се счита за цвят на страстта и сексуалността. Ето защо, дамата автоматично се превръща в обект на желание, значително увеличава либидото му и, разбира се, възбужда въображението. Жена в този цвят се възприема като самоуверена, способна да достави най-голямо удоволствие на партньор, разкрепостена и готова за експерименти;

   • жена в черно бельо е мистериозна. Този цвят се възприема от мъжете като предизвикателство, за тях жената в черно е дама, която има огромна еротична фантазия и много сексуални желания, които иска да реализира;

   • жена в бяло се възприема за цвете, на което искат да се насладят (важното е да няма никакви нюанси на бялото, цветът трябва да е чист, в противен случай ефектът няма да бъде същият). Бялото винаги е било свързано с невинност и чистота, така че мъжът подсъзнателно създава усещане, че партньорката му е неопитна и скромна, а това е вълнуващо.

От какви материи?

   • дантелата несъмнено е безспорен фаворит. Този полупрозрачен материал възбужда мъжкото съзнание и го кара да фантазира;

   • коприна и сатен - тези тъкани създават невероятно съблазнителна игра и фин блясък при различни условия на осветление, което прави женското тяло още по-секси и възбуждащо. Най-важното е, че е много приятно да се пипа копринено бельо, а тактилните усещания в секса понякога играят решаваща роля;

   • кожа - това е един от много секси и възбуждащ материал. Ако партньорът е освободен, изобретателен и готов за експерименти, тогава кожен комплект ще го подлуди.

Какви модели?

   • тангата не покрива напълно дупето, има ниска талия и изглежда много секси в очите на мъжете;

   • прашките са най-отворената опция, излагаща изцяло дупето и подчертават неговата красота;

   • бразилски боксерки - изключително възбуждащи за силния пол;

   • целокупни бодита - тези модели подчертават извивките на тялото и, ако е необходимо, скриват недостатъците. Неустоими са за партньорите.

Мъжете обичат разнообразието във всичко. Затова трябва да експериментирате възможно най-често със стилове, тъкани и цветове на бельото. Постоянно сменяйки модела на този артикул, една жена остава интересна и намира отговор на въпроса какъв вид бельо харесва мъжът ѝ. И самата тя, ще се чувства много по-добре.

Експериментирайте с еротичния си гардероб и със сигурност ще направите секса съвършен, твърдят от секс шоп Cleopatra.

Платена публикация!