Спестете си  високите сметки, като направите своя избор до седмица

От 1 октомври законодателят дава възможност всеки стопански потребител да излезе на свободния пазар като гратисния период за това е 30 юни 2021г.. Отлагането на изборът на търговец на електрическа енергия, обаче само ще доведе до плащане на неразумно високи сметки. Нашето проучване показва, че малките консуматори в Русе – магазини, баничарници, книжарници, търговци и офиси се плашат от сложността на процедурата, а не бива. Гранд Енерджи Дистрибюшън поема цялата административна тежест. Да си купи една фирма електрическа енергия от свободния пазар с нас е много лесно. Само трябва да ни се обадите. Не е необходимо да търсите офиси, да се редите на опашки или да четете тонове литература и трудноразбираеми договори. При нас процедурата е по лесна и от това да си поръчаш пица по телефона.

Бизнесът в Русе все още се колебае да избере търговец на електрическа енергия и затова свидетелстват многобройните ни запитвания от града. Хората си мислят, че има време и това е така. И без друго тежката икономическа ситуация за русенци, както и за всеки друг регион в следствие на пандемията, може да бъде поне малко облекчена с по – нисък разход в края на месеца.

Изпращаме Ви предложение и проектодоговор. Ако ги приемете ни ги връщате по куриер подписани в 2 екземпляра. И това е всичко. Наша е грижата да уведомим ЕРП – то и да завършим процедурата за Вашето излизане на свободния пазар.

Изчакването на последния момент, който законодателя е определил – 30 юни 2021 г. ще доведе само до неоправдано по – висок месечен разход. Ще спестите до 20% от цената на електроенергията и ще получите надеждна и професионална консултация.

Плановете между които можете да избирате са два

Фиксирана цена, която дава сигурност и прогнозируемост на месечните сметки. Планът е подходящ за малките консуматори със сметки до няколко стотин лева.

Втората възможност е изборът на цена, директно от борсата с минимална надбавка за административно обслужване.

Гранд Енерджи Дистрибюшън е една от най – големите балансиращи групи, която освен с изключително конкурентни цени ще Ви помогне и с надеждна консултация за оптимизиране на месечния разход на електроенергия.

Какъвто и план да изберете, не отлагайте решението за следващия месец, защото със застудяването по – високите сметки вече чукат на вратата. По – добре използвайте спестените средства в превенцията за пандемията или да задържите Вашите служители. Познаваме голяма част от бизнеса в Русе и знаем колко му е трудно. Затова предлагаме експертна помощ за оптимизиране на разходите и смятаме, че малките търговци на главната, супермаркета на ъгъла, кварталната железария и старата баничарница заслужават вип обслужване, защото те са важна част от гръбнака на българската икономика. Русенци могат да разчитат на нас.