Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов получи множество поздравления по случай днешния си юбилей, съобщиха от областната администрация.

Няколко специални изненади за рожденика бяха подготвени както от областния управител Галин Григоров и неговия заместник Валентин Колев, така и от екипа на Областна администрация Русе. От служителите в Областната управа Свилен Иванов получи шарж, отразяващ част от най-значимите му заслуги за развитието на спорта в Русе и региона, както и фотоалбум, който да изпълни със снимки от любимите за него моменти.

От името на Галин Григоров и Валентин Колев заместник областният управител получи специално изработена нагайка. Обещанието на Свилен Иванов е с нея да участва на бъдещи конни състезания, на които за пореден път да завоюва призови места.

Сред първите, които честитиха празника на рожденика беше и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Бедрос Пехливанян. Той подари на Свилен Иванов сребърна картина с коне.

Заместник областният управител продължава да приема поздравления от множество колеги, народни представители, ръководители на централни и териториални звена на държавната администрация, кметове на населени места, представители на бизнеса от региона и страната, медиите, близки и приятели.