Елитът на стоматологията се събра на тържествена церемония на 7 юли по повод откриването на най-новата и модерна зъботехническа лаборатория „Poly Dental“. Центърът, който ще работи за по-здрави и красиви усмивки на русенци, се намира в изискана сграда в кв.“Възраждане“ на ул.“Тетово“ срещу хипермаркет „Билла“. 
Лабораторията бе осветена от отец Ивайло, а най-добри пожелания за работата на екипа от дългогодишни професионалисти, който ще работи в нея, отправиха видни зъболекари, зъботехници и представители на Съюза на зъботехниците от София, Пловдив и Варна. В лабораторията ще се изработват зъбопротезни конструкции от различни видове, включително еластични, които се произвеждат по най-нови технологии. Макар и току-що отворил врати, центърът вече работи по своето развитие и планира разкриването на още услуги в сферата на зъботехниката.
Зъбите са важна част не само за физическото, но и за психическото здраве на един човек и влияят върху качеството му на живот, посочват с широка усмивка професионалистите от „Poly Dental“, а управителят на лабораторията и виден специалист в зъботехниката Поля Николова е доказателство за това.