Константин Папазов - Тити, вторият най-голям акционер в ПФК Левски с 35 процента, обяви чрез профила си във Фейсбук, че е заразен с Covid-19, но е асимптоматичен и ще бъде в изолация за две седмици.

"Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с Ковид-19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болеста.
"Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на най-обичаното нещо в държавата ни", написа Папазов.

"Пожелавам на Наско (Сираков) да е жив и здрав, а на всички милиони левскари - за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!", допълни той  във Фейсбук.

В отделно съобщение Папазов добави, че няма никакви симптоми, чувства се добре и просто ще бъде 14 дни под карантина.