Вкъщи или навън, слушането на музика се е превърнало в част от ежедневието. Можем да слушаме още книги, да гледаме филми или дори да слушаме аудио уроци, използвайки слушалки. Онлайн магазинът за техника на Ardes.bg предлага безжични слушалки, които определено биха улеснили ежедневието и биха донесли допълнителен комфорт. Заменете слушалките с кабел, с нови - безжични и сами ще видите колко по-удобно и практично е.

Как работят безжичните видове

Основният принцип на работа е чрез свързване и сдвояване с друго устройство чрез блутут. Веднъж свързани, вече можете да използвате своите безжични слушалки по всяко време. Сега не е нужно да стоите седнали, за да използвате своят лаптоп или компютър, когато слушалките са ви необходими. Ако сте истински любител на музиката, знаете колко неприятно е, когато вървите по улицата и кабелът на вашето устройство се заплете. Забравете и затова. Wireless моделите от Ardes са перфектното решение. Благодарение на широкия диапазон от продукти, можете да изберете най-подходящия за вас и да го превърнете дори в аксесоар към ежедневната си визия.

С какви устройства можете да ги използвате

Всяко устройство, притежаващо блутут може да бъде сдвоено с тях. Най-често се използват с:

• телефон;

• таблет;

• телевизор;

• лаптоп;

• компютър.

Използвайте ги, както вкъщи за удоволствие, така и работна среда. Ако покрай вас има хора, а вие искате да се насладите на любимата си музика, то това е най-правилното решение за вас. Обичате да работите на фона на любима песен - използвайте безжични слушалки, за да не пречите на колегите. 

Какви видове се предлагат на пазара

Според своята големина и начина, по който ги използвате, безжичните модели, разделяме на два основни вида. Първият е по-компактен и се нарича in-ear. Той има малки тапи и, както подсказва самото им име, те стоят вътре в ушите. Ако аксесоарите не са ви по вкуса, изберете този модел. Вторият вид е over-ear. Те са по-големи, стоят поставени над ушите, а рамката им минава над или зад главата. Ardes предлага и двата вида, като всички продукти да изключително качествени и не биха ви разочаровали.

 

Кои техни предимства улесняват ежедневието ни

По-горе споменахме най-важното, а именно, че свободно можем да се движим. Нека поговорим за още няколко от главните предимства:

• удобно пренасяне и ползване;

• по-голяма част от моделите са с вграден микрофон;

• лесно сдвояване с други устройства;

• качествен звук;

• голяма свобода на движение.

Изберете модел и сами се убедете в неговото удобство, качество и функции.