"Никой никога не съм пращал", така премиерът Бойко Борисов коментира изявленията на намиращия се в Дубай бизнесмен Васил Божков по адрес на пресаташето на премиера Севдалина Арнаудова. Тя и Борисов заявиха:

"Защото я харесва най-вероятно. Никога не съм изпращал на никого нищо, нито съм ходил там аз, нито искам да ви влизам в играта. Повече няма да се занимавам с тази работа", каза Борисов.

"Лично е, да, но не към мен. Атаката цели друг човек. Борисов, да", каза на своя ред Арнаудова.

В публикация в социалните мрежи вчера Васил Божков заяви, че Севдалина Арнаудова е посещавала офиса му в София всеки месец и призова Бойко Борисов да посочи причината за това.

Премиерът коментира още, че по време на посещението на президента на Сърбия у нас Александър Вучич не е воден разговор за банкера Цветан Василев:

"Не. Има процесуално-следствени действия, които се правят от Прокуратурата и съда. Тези хора са клиенти на правосъдието, не са наши, за да ги коментирам".

Коментарите си премиерът направи след като инспектира работата по третия лъч на метрото, което предстои да бъде пуснато до няколко месеца.