Футболът се завръща малко по-малко след пандемията от коронавирус. Този уикенд (23-24 май) ни очакват доста футболни срещи, предимно от Германия. В сайта за спортни залагания на Мелбет може да залагате на всички двубои от „Първа Бундеслига“ и „Втора Бундеслига“ в събота и неделя. Потребителите на melbet имат голям избор от залози на всяка среща, като за топ първенството на „Първа Бундеслига“ има куп специални пазари.

27-ият кръг в Бундеслигата има много интересни двубои този уикенд, като ще стартира с берлински дерби между Херта и Унион в петък и предлага доста любопитни срещи в събота и неделя.

Какво може да очакват в събота играчите в Melbet?

16:30 ч. : Волфсбург срещу Борусия Дортмунд

Една от трите големи срещи за деня ще се проведе от 16:30 ч. Невероятната атака на Дортмунд ще посети тима на Волфсбург, който се издигна на шесто място и място в Лига Европа. Коефициентите в Мелбет дават предимство на гостите от Дортмунд. Във вторник пък „жълто-черните“ ще имат дерби с Байерн, така че може да се опитат да спестят малко сили на „Фолксвагрен Арена“, но трите точки остават задължителни за тях в битката за титлата. Дортмунд е в серия от пет поредни победи в лигата и е записал осем победи в изминалите си девет срещи. Волфсбург е един от стабилните домакини в лигата и ще се опита да се противопостави на тима на Лусиан Фавър, но ще видим дали това ще бъде възможно.

16:30 ч. : Борусия Монхенгладбах срещу Байер Леверкузен

Ще очаквате страхотна среща от тези два тима, които са в топ 5 на класирането на Бундеслигата, а и двата отбора могат да бележат много голове. Маркъс Тюрам и Кай Хаверц са двамата големи фигури в двата състава и ще се очаква да откраднат шоуто. Това е тест за защитниците на двата тима и очакваме да има много голове, като коефициентът за двата тима да вкарат в Melbet е доста добър.

16:30 ч. : Фрайбург срещу Вердер Бремен

Фрайбург е отборен тим, който е трудно да бъде победен. Домакините направиха реми 1:1 срещу 4-ия в класирането РБ Лайпциг в миналия кръг на „Ред Бул Арена“. Вердер Бремен бележи трудно попадения и не се защитава добре, което се видя ясно при домакинството им на Байер Леверкузен (1:4) в понеделник. Домакините са леки фаворити за победата и е доста възможно да спечелят трите точки.

16:30 ч. : Падерборн срещу Хофенхайм

Равенството на домакините на терена на Фортуна Дюселдорф миналата седмица бе първата точка за тях след три поредни поражения, но Падерборн остава на дъното на класирането и е фаворит за изпадане. Хофенхайм беше смутен при загубата с 0:3 от Херта, но създаде известни шансове за гол и все пак се очаква да спечели срещу Падерборн.

19:30 ч. : Байерн Мюнхен срещу Айнтрахт Франкфурт

Отборът на Айнтрахт загуби последните си четири мча с голова разлика 2-13. Гостите отстъпиха с 1:3 на Борусия Мьонхенгладбах в миналия кръг. Просто това не е техният сезон и Байерн не би трябвало да има много проблеми при завръщането си на “Алианц Арена“ като се очаква да спечели тази среща с разлика.

Още три двубоя от Бундеслигата в неделя

Тиражът на Melbet предлага три мача от немското първенство в неделя. В първата среща Шалке 04 приема Аугсбург и домакините ще се стремят да се върнат на победния път. Те загубиха с 0:4 от Дортмунд в миналия кръг, а техният опонент Аугсбург е в серия от 4 поредни загуби, така че „кралскосините“ би трябвало да спечелят мача.

В 16:30 ч. тимът на РБ Лайпциг се изправя срещу Майнц. "Червените бикове" ще търсят задължителни три точки в това си гостуване на 15-ия в класирането Майнц 05. РБ Лайпциг е на точка от третия Борусия Мьонхенгладбах и ще се стреми да сеи върне третото място този уикенд.

Кръгът в Бундеслигата ще завърши с мача от 19:00 ч. между отборите на Кьолн и Фортуна Дюселдорф. "Козлите" влизат като фаворити в мача. Те са на 10-ото място с актив от 33 точки и са на две зад 9-ия Хофенхайм. Фортуна пък е на 16-ата позиция и за тях ще бъде успех, ако спечелят точка при визитата си на „РайнЕнергиЩадион“.

Какви са акцентите във Втора Бундеслига?

Много интереси двубои ще има този уикенд и във "Втора Бундеслига" като Мелбет предлага за залагане всички срещи. В събота от 14:00 ч. Дармщад приема Санкт Паули в най-интересния двубой за деня, като по същото време Хановер гостува на Оснабрюк.

Голямото дерби на 27-ия кръг на“Втора Бундеслига“ е в неделя като от 14:30 ч. лидерът в класирането Арминия Билефелд гостува на втория Хамбургер като разликата между двата тима е 7 точки. Арминия има 3 победи и 2 равенства в последните си 5 мача, докато техният опонент загуби 2 от предходните си 5 двубоя в лигата. Арминия ще се стреми да спечели и да се доближи с още една крачка до мечтаното завръщане в "Първа Бундеслига".

Третият в таблицата Щутгарт пък се изправя срещу осмия в класирането Холщен Кийл по същото време в неделя, а Бохум гостува на Карслруе.