Големите онлайн букмейкъри предлагат футболни мачове на живо през целия ден. По всяко време на деня в австрийския букмейкър Bwin ще намерите срещи на живо, които може да следите и да залагате. Трябва да влезете в раздела Bwin залози на живо, за да видите какви футболни мачове се предлагат в момента.

Футболният фен обича да следи мачовете на живо, особено когато играят отбори, към които той има интерес или е направил залози. В Bwin може да правите това като няма да изпуснете нищо около даден мач, след като той стартира. Веднага в секцията LIVE може да откриете срещата и благодарение на информацията на екипа на Bwin да следите развоя на срещата, статистиката. Дори има и опция за Пряко предаване на живо, като някои футболни двубои се предават директно с картина в сайта на букмейкъра.

Какво предлага раздела НА ЖИВО в Bwin?

В секцията със залози на живо в австрийския букмейкър може да намерите всички видове спортове. Ако например в момента се играе голям турнир по дартс, то може да влезете в Bwin на живо и да намерите мачовете по дартс с актуален резултат и коефициенти за залагане. Що се отнася до футболните мачове, за тях Bwin се грижи най-добре. Предлага се най-голямо разнообразие на футбол и те са в акцентите на букмейкъра. Когато отворите раздел на живо, то първо ще видите секцията "Акценти" - тук са най-интересните събития в момента и обикновено има най-вече футболни мачове.

До "Акценти", може да видите опцията "Видео". В този раздел ще попаднат двубоите, които се предават с картина на живо. Например може да намерите мачове от Южна Корея, Русия, Германия и други, които са достъпни за наблюдаване в сайта на Bwin. Ако вие сте фен на даден отбор и мачът му се предава в букмейкъра, то просто трябва да влезете в акаунта си и да гледате двубоя. Отпада задачата да търсите линк за срещата, като картината от него може да забива и да не върви добре. В bwin това е изключено и винаги ще може да се насладите на двубоя без никакви проблеми.

Ако футболният мач не се предлага с картина на живо, то в LIVE секцията има много статистика за него, която ще ви помогне да добиете представа как се развива двубоят. Да кажем, че сте заложили на мач от първенството на резервите на Беларус. Разбира се, подобен мач не се излъчва на живо. Но статистиката в Bwin ще ви даде представа какво се случва на терена. Когато отворите конкретната среща, в центъра на екрана ще видите резултата на събитието - например 0:0. Долу в ляво на зеления фон е написана минутата на срещата или пък ще видите надписа Halftime - това означава, че двата отбора са в почивка.

В дясно на екрана може да намерите статистиката на срещата. В правоъгълно поле са отразени броя голове, опасни атаки, удари към вратите - точно и неточни, както и броя корнери. Използвайки тази статистика, лесно може да разберете кой доминира в срещата и да направите по-добри залози.

В Bwin на живо, може да правите залагания на футбол на безброй пазари. Най-популярните опции на живо остават за краен изход, брой голове в срещата, следващ гол, двоен шанс, точен резултат, хендикап и гол/гол. За най-големите мачове от топ първенствата в Европа или Световно първенство, в Bwin ще намерите много повече опции за залагане на живо като има много специални пазари за голове, голмайстори, отбор да запази суха мрежа, период от мача и т.н.

Единственият недостатък на залаганията на живо БиУин е, че букмейкърът не предлага Bwin бонуси на живо, но все пак има други оферти за футболни мачове като бонусът за нов клиент, който е в размер до 222 лева и може да бъде отключен след регистрация.