Немското футболно първенсто се завръща, а Palms bet България са готови да зарадват феновете на футбола с чудесни коефициенти при рестартирането на Бундеслига. Букмейкърът се е погрижил да предложи всички мачове от кръга в Първа и Втора Бундеслига на изстрадалите привърженици, които преживяха почти два месеца, без да могат да се насладят на любимата си игра.

Откриващият мач ще бъде на 16-ти май събота от 16:30. Сблъсъкът противопоставя отборите на Аугсбург и Волфсбург. Палмс бет дава коефициент от 2,27 за победа на гостите. Равенството се търгува на 3,46, а победа за Аугсбург – 3,27.

Важни статистически факти за мача:

Залогът гол/гол се е получил в пет от последните 6 домакински мача на Аугсбург. Същото се е случило и в четирите последни гостувания на Волфсбург. Палмс бет дава чудесния коефициент от 1.65 за гол/гол в мача.

Аугсбург е загубил седем от последните си девет срещи в Бундеслигата, гостуващия отбор пък е непобеден в последните си 6 мача от шампионата. Залогът X2 е оценен с 1.36 от Палмс бет.

Аугсбург не спира да бележи на свой терен

В събота, домакините ще се опитат да избегнат четвъртата си поредна загуба в Бундеслигата. Отборът може да няма добри резултати, но един обнадеждаващ показател се набива на очи. Аугсбург не е вкарвал гол само в един от 12-те си домакински двубоя до сега през сезона. Още повече, до този момент, отборът вкарва средно по два гола на мач пред своите фенове. Коефициентът на Палмс бет за над1,5 гола на домакина е изкушаващото 2,65.

Впечатляващата голова форма на гостите

Като добавка към отличната голова форма на домакините на “WWK Арена“ през настоящата кампания, можем да прибавим и доброто офанзивно представяне на Волфсбург през последните няколко кръга. „Вълците“ са вкарвали в седем от последните си 8 срещи. За последните 8 кръга, „зелените“ са пронизали противниковата мрежа 16 пъти, което означава по 2 гола на мач.

Коефициентът за оувър, предлаган от Палмс бет, е 1.85.

Добрата форма на Волфсбург

Въпреки, че най-логичното е и двата отбора да вкарват попадения в събота, трябва да отбележим, че формата на Волфсбург е значително по-добра. Първо, „вълците“ нямат загуба в последните си 6 шампионатни мача, включително и три гостувания. Те са спечелили общо 12 точки, в последните си 6 мача от Бундеслигата. Само три отбора са в по-добра моментна форма.

Междувременно, Аугсбург са спечелили едва четири точки в последните си 6 мача. Само Падерборн и Вердер Бремен са в по-лоша форма. Отборът е взел само една победа в последните си 9 мача, губейки цели 7 от тях.

Това би трябвало да е добра предпоставка да потърсите и победа за гостите, при това на не лошия коефициент от 2,27.

Много по-сигурна изглежда прогнозата за отбелязани голове. Независимо дали ще предпочетете гол/гол, стандартен оувър над 2,5 гола или по смелото над 3,5, статистиката показва, че в тази среща се очакват голям брой попадения. За по-смелите предлагаме и варианта 2-ка плюс 2,5 гола на коефициент 3,30.

Важно е да се отбележи, че не се знае как се е отразило прекъсването на физическото състояние на двата тима, но прочутата немска дисциплина трябва да е достатъчна гаранция, че играчите са в оптимална спортна форма.

Палмс бет е готов да зарадва своите потребители с всички мачове от кръга във Първа и Втора Бундеслига. Сега е идеалния момент да се възползвате от Палмсбет офертите. Букмейкъра предлага атрактивни оферти за първоначален депозит, както и достатъчно добри бонуси за презареждане и още много атрактивни изненади за своите клиенти. При липсата на достатъчно добри мачове за залагане, казиното на Палмс бет е постоянно отворено и се слави като едно от най-добрите с лиценз за страната.