В разгара на пандемията и в трудното време, което преживяваме, център за талантливи деца решава да се бори по един различен начин с вируса! С инициатива под наслов „Заедно за едно по-добро УТРО“ Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти представят своята вълшебна „Кутия за мечти и желания“, която ще събере най-съкровените копнежи на деца и възрастни за живота след извънредното положение. Организаторите призовават всички да споделят какво мечтаят да направят веднага след като отново заживеем в свят без коронавирус. Те вярват, че всичко скоро ще бъде наред и нямат търпение да получат, прочетат и споделят всички малки мечти и големи копнежи за скорошното по–добро утро!

Изпращайте снимки на ръчно написани бележки с мечти и желания (бeз огрaничения в броя) на лично съобщение на фейсбук страницата „Център за млади таланти, гр. Бургас“ или като прикачен файл (attachment) на [email protected] до 13.04.2020 г.

Виртуалното представяне на пълната кутия ще се състои на 14.04.2020 г. на фейсбук страницата на центъра. Трите най-оригинални желания ще бъдат отличени с почетни грамоти.

Представяме ви една малка част от съкровените копнежи на инициаторите на идеята:

Ще прегърна силно баба и дядо!“

Ще се радвам на залеза над морето, заобграден от любими хора!“

Ще продължа да вярвам, че чудесата се сбъдват!“

А какви са вашите? Споделете ги и дарете надежда на всички ни.