Животът често ни поднася неочаквани решения на нашите проблеми. Човек не трябва да губи надежда, че нещата ще се оправят, защото щастието дебне отвсякъде. А кое е най-голямото удоволствие в живота? Ами възможността да изпиташ пълното душевно и физическо сливане между двама души, която ни предлага сексът. Всеки път, когато го правим, ние работим за по-добрия си имунитет и психическо здраве.

Достигането до кулминация по време на интимен акт кара мозъкът ни да освободи добри количества допамин и серотонин в тялото. А това са хормоните на щастието. Ние се чувстваме в хармония със себе си и околния свят. Но как можем да постигнем добри нива на потентност и издръжливост във всяка една възраст, без да прибягваме до „розовото хапче“?

Знаем ли всичко за букета от храни и билки, които засилват либидото по естествен начин? Има ли такива, които всеки ден ни „гледат“ от щандовете по супермаркетите, без да подозираме за скритата им сила? Лесни ли са промените в диетата за по-добра издръжливост и повече потентност в леглото?

Нека научим повече за изненадващите храни, които засилват либидото!

Какво Трябва Да Знаем за Храните за По-Добра Потентност?

Храната отдавна се използва за подсилване на сексуалното желание. Но знаете ли, че има храни, които всъщност могат да подобрят вашето представяне и издръжливост? Не е нужно да прибягвате до екзотични и скъпоструващи продукти от далечни земи. Според различни проучвания, много обикновени и естествени храни могат да ви помогнат за успешна сесия между чаршафите с добра продължителност. Просто не забравяйте на първо място да избягвате онези изделия, които убиват вашия сексуален нагон.

А кои точно са те? Сега ще изброим няколко храни, които понижават и действат противопоказно на добрите нива на либидото:

  • Високомаслените млечни продукти;

  • Мента;

  • Корнфлейкс;

  • Пържените изделия;

  • Пуканките на микровълнова;

  • Газираните напитки;

  • Сладкарските продукти;

Нека обърнем внимание и на 3-те здравословни хранителни иделия, които изненадващо подсилват либидото! Не забравяйте, че винаги можете да разчитате и на натурални средства за постигане на взаимно удоволствие.

#1. Спанак

Като се замислите, Попай и Олив винаги се гонят един друг и си раздават целувки. Яденето на спанак създава настроение за секс, като увеличава притока на кръв в областта на малкия таз. Той е богат на магнезий, минерал, който намалява възпалението в кръвоносните съдове и увеличава притока на кръв.Последният пък води кръв към крайниците, което увеличава нивата на възбудимост и прави секса по-приятен. Действа еднакво силно и на двата пола. Жените ще открият, че е по-лесно да получат оргазъм. А мъжете - че потентността им идва отръки и издръжливостта се е увеличила.

#2. Тъмният Шоколад

Шоколадът увеличава нивата на серотонин и допамин в мозъка, прави ни щастливи и понижава нивото на стрес . А и двете въздействат като естествени 'усилватели' на либидото. Освен това, тъмният шоколад е подходящ за постигането на лесна възбудимост и кулминация при жените. А също и за по-добра потентност и издръжливост при мъжете. Някои проучвания сочат, че какаото увеличава притока на кръв през артериите и отпуска кръвоносните съдове. Изпращайки кръв до всички нужни за взаимното интимно щастие части на тялото. Каквато и да е причината, парченце-две шоколад преди полов акт никога не е нещо лошо.

#3. Лютите Червени Чушлета

Колкото по-горещи и люти са, толкова по-добре. Лютите чушки повишават метаболизма и стимулират производството на ендорфини, като ви карат да се потите. Освен това, изпълват и зачервяват устните и ускоряват честота на сърдечния ритъм. Така кръвта се стича до всички важни за доброто прекарване в леглото области. Нетният резултат? По-силен сексуален нагон и мощен финал.

Nota Bene! Ако обаче планирате да похапнете халапеньос, не забравяйте да измиете ръцете си, преди да ги доближите до чувствителни части на тялото или това на партньора!

Удоволствието Започва от Мозъка!

Може да сме най-добрите любовници на света, но усещането за споделена интимност се постига и чрез разговори с партньора. Трябва да сме по-склонни да се вслушваме в тях и нуждите им. Да не се свеним да споделяме своите копнежи и желания. Удоволствието винаги започва от мозъка. Запомнете го. Умът ви трябва да се отпусне, за да може и тялото да го последва.