В този труден за страната ни период можем да се обединим и да се справим по най-добрия начин с предизвикателството!

От днес правим достъпа до Уча.се безплатен за всички хора до края на обявената ваканция – 29.03.2020 г., за да може учебният процес в България да продължи по максимално ефективен начин. 

Сега всеки човек има безплатно всичките 16 000+ видео урока и теста по всички предмети от 1. до 12. клас, както и тези за 4. група за децата в предучилищна възраст. Всички видео уроци и тестове са изцяло съобразени с учебната програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават. 

Добавям и това видео послание, с което днес обявихме официално новината, съобщи създателят на сайта Дарин Маджаров.

Ето какво гласи посланието му във Фейсбук.

 

Здравейте, българи!

Ние от Уча.се правим сайта безплатен за всички до края на грипната ваканция – 29 март. През последната седмица работихме безсънно, за да подготвим сайта и сървърите.

Сега всеки човек има безплатно всички над 16 000 видео урока и теста по всички предмети от 1. до 12. клас, даже и за 4. група за децата от предучилищна възраст. Видео уроците и тестовете са изцяло съобразени с официалната учебна програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават. Нищо допълнително не се изисква да правите – просто влезте в профила си в Уча.се. Ако нямате профил, регистрирайте се и сте готови – отнема 30 секунди.

Нещо много важно – изключително сме благодарни на всички прекрасни хора, които в момента имат активен абонамент. За да сме коректни към вас и да покажем огромната си благодарност, вече заредихме 14 дни, колкото е този безплатен период, към активния ви абонамент. Така няма да ощетим точно вас, които през годините показахте колко много ни подкрепяте.

Имаме и една молба към всички хора – нашите собствени сили стигат до 29-и. След това трябва да възстановим модела с абонаментите, за да може да продължим да съществуваме и нашият екип от над 150 души да дава все повече стойност за всички вас. Моля ви, след 29-и не ни псувайте, че сме лоши хора, които искат само пари. Всичко правим за вас.

Нека сега се постараем Уча.се да достигне до всички ученици, учители, родители, директори, за да може максимално да помогнем.

Благодаря на всички, които ще разпространят.

Изключително съм горд, че съм българин именно в този момент и отново ще се справим заедно!