Микаела Спилбърг – 23-годишната осиновена дъщеря на 73-годишния кинорежисьор Стивън Спилбърг и 66-годишната му съпруга, актрисата Кейт Капшоу, започва кариера в порнобизнеса.

Sugar Star (Захарна звезда), както е артистичният псевдоним на младата дама, уведомила родителите си за своите намерения чрез FaceTime. Според The Sun двойката не била разочарована от решението на момичето, дори сем. Спилбърг били донякъде заинтригувани от избора й. „Скъпа, влез в света на киното, както желаеш, въпреки че намерението ти е да станеш порноактриса“, дал благословията си създателят на „Извънземното“, „Челюсти“, „Списъкът на Шиндлер“ и десетки още емблематични филми, трикратен носител на награда „Оскар“.

Според медиите, Микаела излиза от тъмен период в живота си, изпълнен със сексуални посегателства (несвързани с членове на семейството), хранителни проблеми, алкохолна зависимост, разстройства на личността. „Тъй като приоритет на родителите ми винаги е била моята сигурност, ще бъдат щастливи като видят колко съм напреднала за година и половина и ще разберат, че са отгледали дъщеря, която е сигурна в себе си“, споделя тя пред изданието.

Микаела вече е заснела първото си откровено филмче за възрастни и обяснява, че намерението й е да печели достатъчно, за да бъде свободна и независима. „Не мога да продължавам да завися от родителите си, нито от държавата. Просто не се чувствам в свои води така, не съм в съгласие със самата себе си“, казва госпожицата.

И още: „Дълго ми е било втълпявано, че трябва да мразя тялото си и ми е омръзнало да не мога да извлека печалба от него. До днес съм работила само неща, които не носеха никакво удовлетворение на душата ми. Сега, с тази професия, ще мога да удовлетворя други хора, но ще го правя по начин, който няма да ме кара да се чувствам насилвана“, изтъква Микаела. Във филмите, които продуцира, тя ще бъде сама и единствена изпълнителка, както уточнява – и поради уважението, което изпитва към своя другар в живота, 47-годишния бивш състезател по дартс Чък Панкоу.

Микаела е родена на 28 февруари 1996 г. и е осиновена от Спилбърг и Капшоу като дете. Родителите живеят в Лос Анджелис, тя – в Нешвил. Режисьорът има и други деца: Макс Самюъл от първата си жена Ейми Ървинг и Саша, Сойър и Дестри от Кейт Капшоу, за която се жени през 1991 г. Освен Микаела двойката е осиновила и момче, Тео, а актрисата има и дъщеря Джесика Капшоу от първия си брак.