Хората почти винаги са нервни на първата среща. И не е необичайно да послъгват - не толкова, за да манипулират и да правят интриги, а за да се представят в добра светлина, да опитат да впечатлят човека до тях и да намерят общ език с него. Просто искат срещата да мине хубаво и да си прекарат добре. Ето за какво лъжат основно мъжете.

1. Дали имат връзка/дали излизат с някого

Естествено, няма да ви е приятно, ако сте на първа среща с някого и той признае, че е обвързан или се вижда и с други момичета. Може мъжът да е в нещастна връзка, да планира скоро да скъса с приятелката и нещата между тях да не вървят, затова да е започнал да излиза с вас. Но, ако ви каже това, няма да се представи в добра светлина. Вариант е и просто да иска да накара някое бивше гадже да ревнува. Или да излиза и с други момичета и все още да не е сигурен коя точно харесва най-много. Но не всичко от изброеното влиза в категорията "необвързан".

2. Дали спортуват

За момчетата сякаш е задължително да кажат, че спортуват, тренират, ходят на фитнес. Иначе, все едно изглеждат мекушави или не толкова мъжествени. Дори отдавна да не са ходили да тренират, те обикновено казват, че ходят на фитнес или че всеки уикенд ритат с приятели. Просто така придобиват по-голямо самочувствие и смятат, че правят по-добро впечатлие. Така се хвалят, дори да не изглеждат много атлетични.

3. Дали искат сериозна връзка

Като цяло, не е много хубаво да обсъждате как искате да се развие връзката още на първа среща, тъй като това още не е връзка - тепърва виждате човека, тепърва ще се опознавате и ще научавате неща за него. Може да намекнете, че предпочитате сериозните и продължителни връзки и не желаете да си губите времето. Мъжете обаче се страхуват, че ако признаят, че изобщо сега не им е до връзки и не търсят нещо сериозно, ще изплашат дамата. Затова те рядко казват, че не желаят да създават връзка с вас, а просто искат да се забавлявате и да правите секс.