От известно време насам се появяват снимки на Адел, на които тя изглежда все по-слаба и по-слаба. А последния публикуван кадър с певицата, появил се в Инстаграм профила на известната полска тв водеща - Кинга Русин, направо шокира феновете на Адел, които едва могат да я разпознаят.

На кадъра Адел е в прилепнала по тялото рокля, подчертаваща изключително тънката ѝ талия. Лицето ѝ също изглежда доста променено и затова почитателите ѝ са наистина объркани дали това е тя.

Новата визия на певицата за първи път бе демонстрирана през октомври, когато тя се появи на партито за рождения ден на рапъра Дрейк с приятели.

През януари пък се появиха и снимките ѝ от плажа на Карибите, на които ясно се виждаше, че певицата е свалила доста килограми. А малко по-късно стана ясно, че пред свой фен, цитиран от People, Адел е потвърдила, че е отслабнала с цели 45 килограма.

Но въпросът, който иска да излезе от устата на всеки, е "Как го е направила?".

За никого не е тайна, че Адел никога не е била фен на тренировките, но това коренно се е променило. След развода със съпруга си,  с когото бяха женени седем години - Саймън Конеки, Адел е наела личен треньор, който работи с нея три пъти седмично. Фитнес режимът ѝ включва кардио и упражнения за издръжливост. Предполага се, че Адел работи с Далтън Уонг - треньорът на звезди като Дженифър Лорънс и други.

Що се отнася до храненето, предполага се, че Адел следва Сиртуин диетата, чиито автори са нутрициолозите Ейдън Гогинс и Глен Матен. Най-общо казано диетата включва разнообразни храни с ниско калорийно съдържание, богати на протеини, плодове и зелени сокове. Позволени са още черния шоколад, червеното вино и кафето. Месото обаче не е сред позволените храни.

Без съмнение новата визия на Адел буди възхищение и интерес, но за някои от нейните фенове промяната е огромна и е направила певицата направо неузнаваема. И сега те се питат дали това е онази Адел, която обичат и познават.