Свети Валентин крие особено очарование. Понесени на крилете на любовта, празникът сякаш успява да превземе целия ни месец. Жестовете на внимание не спират да валят. Просто се огледайте! Признаваме си, нямаме нищо против и се наслаждаваме на всеки един миг.

Ние сме на мнение, че няма по-искрена любов от любовта към подаръците! Дори и най-малкият подарък крие в себе си обяснение в любов, което не се нуждае от думи.

В духа на празника, Mall Rousse организира специална томбола. Нужен ви е само мъничко късмет, за да зарадвате човека до вас, с някоя от наградите, които сме ви подготвили. Любопитни ли сте да научите какви са те? Петима от вас ще спечелят GiftCard, всяка на стойност 100 лв., с които да направите неочаквана изненада на половинката си или да се сдобиете с нещо, което сте си пожелали още миналия Свети Валентин. Други десет късметлии, ще получат двойни покани за кино. Дали ще ги използвате за романтична комедия или екшън - избора оставяме изцяло във вашите ръце.

Ако сте над 18, пазарувайте в Mall Roussе от 12-ти до 14-ти февруари, на стойност минимум 30 лева и се регистрирайте в специалнaтa зонa. На 17-ти февруари ще обявим победителите, а наградите - подаряваме с любов.

Пълните условия на кампанията, ще откриете на https://mallrousse.bg/.

Любовта се крие в Mall Rousse - къде другаде!