Изпълнено с обич и мъка ридание - така майката на 15-годишния Виктор Колев се прости с детето си, чийто живот угасна на 21 януари след падане от третия етаж на Английската гимназия. Посланието на Дани Колева заедно със снимка на любимия й син, който вчера бе изпратен по пътя към вечността, бе публикувано във Фейсбук и развълнува социалната мрежа. Публикуваме го в автентичния му вид.
Никой родител не може да се подготви за такава трагедия...и не трябва...

Да надживееш детето си...
Благодаря на Вики за 15-те години които ни подари и сподели с нас!
Благодаря на Вики, че внесе светлина, радост и надежда в нас!
Хилядите въпроси които си задавахме преди и сега... само той може да отговори на тях... когато е готов... когато отново бъдем заедно.
Вики е човекът с най-чистата душа, който познавам. Изключително скромен, състрадателен, чувствителен и изживяващ всичко което се случва с околните и човечеството. Да... човечеството... смяташе че сме прекрачили границата... и планетата ни няма шанс да се възстанови... Мислеше мащабно, трудно му беше да приеме, че в света не всичко е добро, да приеме лошотията, арогантността, престъпленията, с които всяка вечер ни заливат по новините, катаклизмите по света, причинени от нас хората. Неговата страст са планетите, космосът, звездите... Сега той е част от тази необятна вселена и се надявам да открие отговорите на своите въпроси!
Обичаме те безкрайно много, Вики! Няма да напиша „почивай в мир“, защото знам, че твоето пътешествие тепърва започва...
Никога не е последно сбогом... Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение.