Здравейте, хора с добри сърца, на чиято помощ се надявам!

казвам се Тихомира Дичева на 33 години от гр.Павликени. Обръщам се към вас, защото се нуждая от спешна бъбречна трансплантация.

Моята диагноза е Хронична бъбречна недостатъчност; Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването ми датира от 2005г. Направена бъбречна пункция. Последва патогенетично лечение с кортикостероиди до преди две години,но с течение на обстоятелствата се влоших и бъбреците намалиха функцията си драстично.

Състоянието ми наложи да започна хемодиализа в гр.Севлиево през м.октомври 2017 година: три пъти в седмицата по 4 часа. Налага се спешна трансплантация на бъбрек в Турция, защото при продължителна хемодиализа се увреждат и другите органи.

На 08.07.2019г. ходихме в Турция. Направиха ни изследвания на мен и майка ми,но за съжаление тя не става за донор. За момента нямам желаещ за донор. Остават още 6500 евро да се съберат за да се допълни пакета от офертата, които ни удържаха за изследванията и за лекарства след трансплантацията.Тази сума е непосилна за мен и моето семейство.

Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне.

Моля всички добри хора за съпричастност!!!

Без вашата помощ не бих могла да се справя!!!

Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка!

Дарителска сметка:

"УниКредит Булбанк"АД

IBAN:BG05UNCR70001523096793

BIC:UNCRBGSF

Титуляр: Тихомира Мирославова Дичева